Skip to main content

Želiš postati spasilac?- Prijavi se!

Hrvatski Crveni križ već 20 godina, na temelju svojih javnih ovlasti, jedini u Republici Hrvatskoj provodi tečajeve za osposobljavanje spasioca.
 
Spasioci su iznimno važna karika u sigurnosnom aspektu hrvatskog turizma, ali je njihova uloga ključna i u spašavanju života hrvatskih građana, posebno uzimajući u obzir podatak da godišnje u Hrvatskoj od utapanja umre prosječno 90 ljudi.
 
Osposobljavanje spasioca i njihovo zapošljavanje na kupalištima diljem Hrvatske snažno utječe  na prevenciju utapanja, a time se podiže i razina sigurnosti građana i turista na vodenim površinama.
 
Trenutno u cijelome svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, vlada velika potražnja za spasiocima na tržištu rada, što spasiocima omogućava brzo i sigurno zapošljavanje.
 
Na tečaju za osposobljavanje spasioca stječu se znanja, vještine i kompetencije koje su  korisne tijekom cijeloga života jer spašavaju ljudske živote!


Započela su testiranja za Tečajeve za osposobljavanje spasioca, a sami tečajevi provodit će se u svibnju i lipnju diljem Hrvatske. Svi oni koji se žele prijaviti, detalje o rasporedu, kao i kriterijima za pristup tečaju, mogu pronaći OVDJE.
 

Spacioci su traženo i plemenito zanimanje, a završetkom tečaja postaješ dio velike obitelji Spasilačke službe Hrvatskog Crvenog križa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *